ONS DNA

Als je aan LEUT denkt, denk je aan plezier, lol, pret, vrolijkheid en niet te vergeten koffie en thee! Dit is dan ook de juiste omschrijving van Koffiebar LEUT.

Wij zijn een combinatie van een authentieke winkel en koffiebar waarin geleefd wordt als een tweede huiskamer wat zorgt voor een gezellige sfeer. Een fijne plek om te komen genieten, onthaasten, ontspannen en ontmoeten. Ga je voor een bak koffie of thee met een lekker stuk taart? Of toch een relaxt ontbijtje of heerlijke lunch?

Wij werken samen met andere (lokale) bedrijven: Namasté, ZilverBlauw

Vers & Biologisch

Voor bij dit lekkers worden verschillende verse theesoorten en biologische koffiebonen aangeboden. Als aanvulling op het assortiment serviesgoed, diverse koffie- en thee accessoires en leuke cadeau artikelen. 

Z

100% Biologisch

Wij gebruiken uitsluitend 100% biologische koffiebonen voor een heerlijke smaak.

Z

Fair Trade

Onze koffiebonen en thee worden afgenomen bij een fair-trade distributeur

Z

High Quality

Alleen de hoogste kwaliteit thee bladeren en koffiebonen worden gebruikt.

Z

Altijd Vers

Onze thee soorten zijn allemaal vers geplukt om optimaal van smaak te zijn.

De LEUT winkel

In de winkel kun je terecht voor de lekkerste biologische koffieboon voor zowel espresso als koffie en zijn er diverse verse theesoorten in verschillende smaken. Ook is het mogelijk om je eigen favoriet te scheppen! Daarnaast kun je bij LEUT terecht voor handige koffie-, en thee tools zoals serviesgoed, theepotten, zeefjes, etc. En ook leuke cadeau artikelen ontbreken niet! 

De lekkernijen zoals taarten, cake, muffins en brownies zijn tevens los verkrijgbaar om mee te nemen. Meerdere stuks voor een feestje of traktatie? Ook dat is mogelijk op reservering! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Thee of Koffie online bestellen? Dat kan!

Koffiebar in Oisterwijk

Natuurlijk mag je ook bij LEUT genieten van een heerlijke kop koffie of thee met een lekker taartje, een relaxt ontbijtje of lunch! Dat vinden wij net zo gezellig! Kies een van de knusse tafeltjes of neem plaats aan de bar voor het raam.

Plug je laptop in om even lekker te werken of studeren, er is wifi en er zijn genoeg stroomvoorzieningen. Wil je juist even ontglippen aan de dagelijkse rush? Kom dan tot rust met een krantje of tijdschrift!

Voor de Kids

Ook aan de kids is gedacht! Terwijl papa de krant leest of mama met een vriendin bij kletst, kunnen de kleintjes zich vermaken in het gezellige kinderhoekje met onder andere blokken, puzzels, leesboekjes en een krijtbord!

Speciaal voor de kindjes hebben we drankjes zonder prik zoals kindercappuccino, 100% puur fruit sap, limonade, chocomel, fristi en smoothie.