OVER LEUT


Bij Koffiebar LEUT kunt je terecht voor dagelijkse patisserie zoals taart, cake en huisgemaakte koeken.

Voor bij dit lekkers worden verschillende verse theesoorten en biologische koffiebonen aangeboden. Als aanvulling op het assortiment serviesgoed, diverse koffie- en thee accessoires en leuke cadeau artikelen. 

 

Thuis genieten van een goede kop koffie of thee?

In de winkel kun je terecht voor de lekkerste biologische koffieboon voor zowel espresso als koffie en zijn er diverse verse theesoorten in verschillende smaken. Ook is het mogelijk om je eigen favoriet te scheppen! Daarnaast kun je bij LEUT terecht voor handige koffie-, en thee tools zoals serviesgoed, theepotten, zeefjes, etc. En ook leuke cadeau artikelen ontbreken niet! 

 

De lekkernijen zoals taarten, cake, muffins en brownies zijn tevens los verkrijgbaar om mee te nemen. Meerdere stuks voor een feestje of traktatie? Ook dat is mogelijk op reservering! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Koffiebar in Oisterwijk

Natuurlijk mag je ook bij LEUT genieten van een heerlijke kop koffie of thee met een lekker taartje, een relaxt ontbijtje of lunch! Dat vinden wij net zo gezellig! Kies een van de knusse tafeltjes of neem plaats aan de bar voor het raam. Pak er gerust een tijdschrift of krantje bij!

 

Zoek je een fijne plek om te studeren of werken? De deur hier staat voor je open! Er is gratis wifi en er zijn genoeg stopcontacten.

 

Take away

Gezien de afstand tot het station is Koffiebar LEUT voor de vroege vogels (bijna) iedere werkdag geopend vanaf 08.00 uur. Neem je koffie, cappuccino, latte macchiato of thee mee voor onderweg!

Ook andere producten zijn take away verkrijgbaar!

 

Helemaal weinig tijd? Bel eventjes van te voren, dan zorgen wij dat het voor je klaar staat als je komt!

 

Kids

Ook aan de kids is gedacht! Terwijl papa de krant leest of mama met een vriendin bij kletst, kunnen de kleintjes zich vermaken in het gezellige kinderhoekje met onder andere blokken, puzzels, leesboekjes en een krijtbord!

 

Speciaal voor de kindjes hebben we drankjes zonder prik zoals kindercappuccino, 100% puur fruit sap, limonade, chocomel, fristi en smoothie.