HIGH TEA

Heerlijk theeleuten met vriendinnen, familie of collega’s? Gezellig bijkletsen en ondertussen genieten van huisgemaakte hapjes? Reserveer dan onze een van onze High Tea!

Een Proeverij van huisgemaakte hapjes

High Tea-en bij Koffiebar LEUT betekent lekker genieten van een proeverij van huisgemaakte hapjes met onder andere mini sandwiches, hartige hapjes en heerlijke zoete lekkernijen. En uiteraard onbeperkt theeleuten met de verschillende verse theesoorten uit de winkel! 

De High Tea is te reserveren vanaf 2 personen tot ongeveer 20 personen (grote aantallen in overleg). Of je nu gezellig met z’n tweetjes komt of met een hele groep, het is dé perfecte gelegenheid om de tijd te nemen voor elkaar. Lekker genieten en ondertussen fijn bijkletsen, ideaal toch? Neem lekker de tijd, we houden 2 uur een tafeltje voor jullie vrij! 

Niet in de gelegenheid om lekker bij ons te blijven? Het is ook mogelijk om de hapjes mee te nemen voor thuis, werk of in het park! Dit uiteraard wel in overleg!

high tea

Voor een fijn prijsje van € 27,95 p.p kan je heerlijk genieten van een volledige High Tea. De High Tea bestaat onder andere uit mini sandwiches, hartige hapjes en heerlijke zoete lekkernijen. En daarbij onbeperkt thee.

€27,95 p.p.

mini high tea

Niet zo’n grote trek? Je kunt ook kiezen voor de Mini High Tea, die op € 18,95 p.p komt. Deze bestaat uit enkel zoete lekkernijen en een potje thee.

€18,95 p.p.