fbpx

Een geliefde plek

waar iedereen zich thuis voelt voor de lekkerste koffie, taart, ontbijtjes, lunch en High Tea!

KOFFIEBAR

Koffiebar LEUT: een winkel en koffiezaakje inéén. 

 Een authentieke plek waarin geleefd wordt als tweede huiskamer dat zorgt voor een fijne en persoonlijke sfeer. Kom gezellig langs voor een heerlijke kop koffie of thee met een lekker taartje, een relaxt ontbijtje, lunch of High Tea! 

Kies een van de knusse tafeltjes of neem plaats aan de bar voor het raam. Plug je laptop in om even lekker te werken of studeren, er is wifi en er zijn voldoende stroomvoorzieningen. Wil je juist even ontglippen aan de dagelijkse rush? Kom dan tot rust met een krantje of tijdschrift!

 

Ook aan de kids is gedacht! Terwijl papa de krant leest of mama met een vriendin bij kletst, kunnen de kleintjes zich prima vermaken in het gezellige kinderhoekje met onder andere puzzels, boekjes en blokken! .

Z

Home made

De meeste (zoete) lekkernijen worden huisgemaakt

Z

vegan / glutenvrij

Wij hebben ook vegan, glutenvrije en lactosevrije opties

Z

Kwaliteit

Wij streven naar de beste kwaliteit en werken met verse producten

Z

Biologisch

Onze krachtige koffiebonen van Manetti zijn 100% biologisch geteeld

WINKEL

Op zoek naar een leuk cadeautje? In onze winkel kun je terecht voor de lekkerste verse theesoorten in verschillende smaken. Ook is het mogelijk om je eigen favoriet te scheppen! Ter aanvulling hebben wij ook handige tools zoals theepotten, zeefjes, serviesgoed etc. 

De lekkernijen zoals taarten, cake, muffins en brownies zijn tevens los verkrijgbaar om mee te nemen. Meerdere stuks voor een feestje of traktatie? Ook dat is mogelijk op bestelling! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Binnenkort is het ook mogelijk om onze theesoorten online te bestellen! Check onderstaande link! 

   SAMENWERKING

Met trots werken wij samen met andere (lokale) bedrijven zoals: Studio Namasté, ZilverBlauw en Inge Leenheer Photography