NIEUWS


nieuwe richtlijnen 1-7

Zo fijn! Weer een stapje verder richting het 'oude' normaal! Er gelden vanaf 1 juli weer nieuwe RIVM richtlijnen. Dit houdt in dat vooraf reserveren voor een plekje niet meer nodig is. Jullie kunnen gezellig binnen wandelen of neerploffen op ons terrasje. Wel wordt verwacht dat jullie 100% klachtenvrij zijn. Daarbij is de gezondheidscheck dus niet meer nodig!

 

De 1,5 meter afstand blijft uiteraard wel! Hierdoor hebben wij een aantal plekjes minder. Dus wil je verzekerd zijn van een plekje dan kun je altijd van te voren even bellen 013-5912535 of appen naar 0651123276. 

 

De take away mogelijkheden blijven ook! Dit kan zowel op bestelling van te voren of ter plekke. En oja, de High Tea is ook mee te nemen voor een leuk prijsje van 21,50 p.p. inclusief 2 theesmakjes per persoon! Super leuk wanneer je iets te vieren hebt! 

 

LET OP! Wij zijn nog steeds met aangepaste openingstijden open van 10.00 uur tot 16.00 uur. De koopzondagen komen tijdelijk (juli/augustus/september) te vervallen! 

BACK TO NORMAL!

Oh yes! WE ARE BACK AGAIN! Vanaf woensdag 3 juni weer volledig open (wel onder aangepaste openingstijden van 10-16 uur), zowel binnen als buiten op ons terrasje. Verder blijft de mogelijkheid voor TAKE AWAY ook mogelijk! Check hieronder onze regels.

Wil je vooraf een plekje reserveren? Dat kan! Bel ons via 013-5912535, app naar 0651123276 of stuur een berichtje naar eline@koffiebarleut.nl! Reserveren is niet noodzakelijk, kan ook ter plekke aan de deur! 

vanaf vrijdag 15 mei open voor take away

YES! Onze verbouwing is achter de rug! Wij zijn klaar voor een nieuwe start. Wij zijn vanaf nu open van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 - 14.00 uur voor afhalen.

Wil je een lekkere koffie, thee, smoothie of stukje taart mee? Kom gezellig binnen wandelen!

Voor ontbijt/lunch, graag bestellen tussen 10.00 - 12.00 uur. Bel hiervoor naar 013-5912535 of app naar 0651123276. Ophalen op gewenste tijdstip tussen 12.00 - 14.00 uur (eerder kan evt. in overleg). Zo binnen wandelen is ook mogelijk, wellicht dan eventjes (buiten) wachten!

High Tea op bestelling voor 18.00 uur op voorgaande dag. Dit kan per mail, telefoon of app.


WINNAAR Koffiezaak van het jaar Oisterwijk

Yes! Wij zijn uitgeroepen tot Koffiezaak van het Jaar in de Gemeente Oisterwijk! Trots! Mede dankzij jullie, dus heel erg bedankt voor het stemmen! 

Nieuwe menukaart!

Met ingang van 1 oktober hebben wij een nieuwe kaart! Vooral een nieuwe layout maar ook wat nieuwe producten (binnenkort nog meer!). Voor nu o.a. verschillende smaakjes smoothiebowls, healthy drankjes, etc. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs! 

Opzoek naar een toffe stageplek?

Yes, koffiebar LEUT is onlangs erkend als leerbedrijf! Ben jij voor aankomend schooljaar opzoek naar een toffe stageplek? Neem contact met ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken! 

Nieuw bij LEUT: Bloomingville !

Shop je woonaccessoires en servies van het Scandinavisch design merk Bloomingville bij koffiebar LEUT! De unieke Bloomingville stijl is een regeling van rauwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en producties van fantastische stukken uit het verleden geïnspireerd door brocante.

SUE 'zoet zonder suiker' bites | Glutenvrij | Suikervrij | Lactosevrij |

Yes, de overheerlijke SUE zoet zonder suiker bites zijn verkrijgbaar bij LEUT. Om je vingers erbij af te likken. 

 

Kom langs en geniet van deze zoetigheden of neem ze mee voor thuis!

 

en dan ook nog het goede nieuws, ze zijn:

- glutenvrij

- suikervrij (alleen natuurlijke/goede suikers)

- lactosevrij

- vegan

- raw 

Schep je eigen favoriete thee!

Schep je eigen favoriete thee bij Koffiebar LEUT! Keuze uit 10 verschillende theesoorten, uiteenlopende smaken van groene tot zwarte thee, van rooibos tot kruidenmelanges. Voor welke ga jij?

 

Lekker voor jezelf maar ook leuk om cadeau te geven!

 

Naast de schepbakken hebben wij ook nog ruim 25 andere theesoorten. Zit jouw smaak er niet tussen? Vraag het na en wie weet kunnen we jouw smaak toevoegen in het assortiment!

 

100% biologische koffie van Manetti

Koffiebar LEUT heeft de allerbeste pure espresso en koffie, 100% biologisch geteeld en met een typische Noord-Italiaanse smaak.

 

Liefde voor koffie doorgegeven van generatie op generatie door de uit Venetië afkomstige Manetti familie.

 

Een klassieke koffie waarvan je overal en op ieder moment van de dag kunt genieten. Kom proeven en bleef het zelf!

 

Ook overtuigd? De bonen zijn per 250 gram, 500 gram en 1 kilo verkrijgbaar voor thuis!

 

Cadeaubon

Wil je iemand verassen met een leuk cadeau? Koop dan een waardebon van Koffiebar LEUT!

 

Het bedrag kun je helemaal zelf bepalen. De bon is te besteden in zowel de winkel als koffiebar! 

 

 

Gratis wifi

Druk aan de studie of werk?

 

Plug je laptop in, er is gratis wifi en er zijn voldoende stroomvoorzieningen beschikbaar!

 

En dat onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of iets anders lekkers! Wat wil je nog meer?

 

 

Mini terras

 

In de zomermaanden kun je heerlijk komen genieten van de zon op het mini terrasje van Koffiebar LEUT!